Styfhals Architecten

Styfhals Architecten

Huisstijl ontwerp & grafisch ontwerp voor Styfhals Architecten. Styfhals is werkzaam in een zeer gevarieerd werkgebied, gaande van openbare gebouwen tot particuliere en groepswoningbouw, van rusthuizen tot artsenpraktijken, van luchthavenloodsen tot datacenters, van scholen tot sporthallen.

Huisstijl ontwerp, UX design & grafisch ontwerp voor Creative Network. Creative Network is een portfolio platform voor freelance creatieven (grafisch vormgevers, illustratoren, ux designers, art directors, etc).  

DSCF1144-Edit-2
09

De nieuwe huisstijl van Styfhals architecten is meer open en geeft het gevoel van een ontwerp cultuur met een technische achtergrond. 

De nieuwe huisstijl van Styfhals architecten is meer open en geeft het gevoel van een ontwerp cultuur met een technische achtergrond. 

Styfhals-03
08

Typografie draait om openheid en leesbaarheid. Vanuit het logo van Styfhals is er een icoon dat gebruikt kan worden op plaatsen waar het logo niet noodzakelijk is. Denk aan o.a werfhelmen, etc. 

De typografie draait om openheid en leesbaarheid. Vanuit het logo van Styfhals is er een icoon dat gebruikt kan worden op plaatsen waar het logo niet noodzakelijk is. Denk aan o.a werfhelmen, etc. 

Styfhals-02
Styfhals-01
Styfhals-04
Styfhals-05
Styfhals-06

Opgeleverd

— Huisstijl, logo, typografie, kleuren, visitekaartjes, briefpapier, email signatuur, dossiermappen, werfbache, fotografie, etc…
— Huisstijlgids

Discover more work

Styfhals ArchitectenHuisstijl Ontwerp / UX Design

Creative Fair PlayHuisstijl / UX Ontwerp

Leftover ClubFotografie / Styling

Sihame El KaouakibiUX Design / Webdesign

CocoCycloHuisstijl Ontwerp

TribeHuisstijl Ontwerp

ToreonHuisstijl Ontwerp

Creative NetworkHuisstijl Ontwerp / Webdesign

Ikari CosmeticsUX Design / Webdesign

GoosebumpsHuisstijl Ontwerp