View all essays

Interview (Dutch)

De Stad Antwerpen vraagt in een interview naar het verhaal achter Creative Network & Let's Talk Design en hoe ik dat combineer met mijn werk als grafisch vormgever, het hoe, waarom en wanneer kan je lezen in dit interview.

Creatieve bruggenbouwer

  • Interview over Brand Design (Dutch)

    Een interview over Brand Design en hoe dit te waarderen naar aanleiding van een Tweet op een eerder verschenen artikel op Marketing Tribune. Het interview kan je lezen op de website van Marketing Tribune.  De designpanels van @MTribuneDesign…

    New York

    It has been 3 weeks since I got back from organising an edition of Let's Talk Design in New York, such an amazing city. The evening itself was at The Wythe Hotel in Williamsburg. We sold out a day before, 70 people showed up, not bad for a first time is…